Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
Ανθόραμα
Ανθοπωλείο | Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα

Το ανθοπωλείο μας “Ανθόραμα” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, είναι κοντά σας από το 1988 στολίζοντας με λουλούδια, ανθοσυνθέσεις, ειδικές κατασκευές, σπάνια άνθη και φυτά τις ωραιότερες στιγμές σας, καλύπτοντας τις ανάγκες σας και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με πρώτη ύλη τα λουλούδια, από τα πλέον σπάνια, έως τα πιο γνωστά, με αγάπη, όρεξη και πολύ φαντασία ομορφένουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας όπως το γάμο σας, την βάπτιση του μικρού σας και οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα.
 
 
 
 
 
 

Σε εμάς τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, οι λαμπάδες, η διακόσμηση, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται σε ένα γάμο ή μια βάπτιση έχουν προσωπικό χαρακτήρα με μοναδικές χειροποίητες κατασκευές, που προσαρμόζονται στο ύφος και την αισθητική σας, φτιαγμένες με μεράκι, κερδίζοντας πάντα τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις. 

Παρακολουθώντας τις τάσεις της κάθε εποχής και κατανοώντας τον πελάτη και τις επιθυμίες του, εργαζόμαστε μαζί για να πετύχουμε το άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη επιθυμητή τιμή. Φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε σε κάθε πελάτη μας μια μαγευτική εκδήλωση, όπως ακριβώς την φαντάζεται.

Το έμπειρο προσωπικό του ανθοπωλείου μας είναι στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τον ιδανικό στολισμό για την κοινωνική σας εκδήλωση και να αναλάβει να τον φέρει εις πέρας προσέχοντας πάντα ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια.


Η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κρατήσει ευχαριστημένους τους πελάτες μας και μας προτιμούν σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους.
 
 
 
 
 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας. Για το λόγο αυτό λειτουργούμε με επαγγελματισμό αλλά και μεράκι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας


ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να φτιάξουμε
το ιδανικό πακέτο που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική.